ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

کاهش چشمگیر محبوبیت نتانیاهو میان صهیونیست‌ها

کاهش چشمگیر محبوبیت نتانیاهو میان صهیونیست‌ها محبوبیت نتانیاهو پس از تصویب قانون اصلاحات قضایی طبق نظرسنجی‌های انجام شده به شدت میان صهیونیست‌ها افت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج نظرسنجی‌هایی که اواخر روز سه‌شنبه توسط دو شبکه خبری اصلی رژیم صهیونیستی منتشر شد، نشان داد که اگر اکنون انتخاباتی در سرزمین‌های اشغالی برگزار شود، تعداد کرسی‌های ائتلاف حکومتی نتانیاهو در کنست از ۶۴ کرسی به ۵۲ یا ۵۳ کرسی کاهش می‌یابد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بر اساس گزارش N ۱۲ News، در صورت برگزاری انتخابات دوباره کرسی‌های حزب لیکود نتانیاهو از ۳۲ به ۲۸ کاهش می‌یابد، این در حالیست که برخی نظرسنجی‌ها می‌گویند به ۲۵ کاهش می‌یابد.

 

روز دوشنبه، ائتلاف نتانیاهو که پس از انتخابات اول نوامبر سال گذشته تشکیل شد، با وجود اعتراضات خیابانی گسترده و مخالفت‌های شدید دیگر رهبران رژیم صهیونیستی، قانونی را تصویب کرد که برخی از اختیارات دیوان عالی را محدود می‌کند.

 

این اولین تصویب لایحه‌ای بود که بخشی از تلاش دولت نتانیاهو برای بازنگری در قوه قضاییه است. این طرح که در ژانویه اعلام شد، اعتراضات خیابانی بی‌سابقه‌ای را برانگیخت و نگرانی‌های بین‌المللی را نسبت به آینده رژیم صهیونیستی افزایش داد. طرح اصلاحات قضایی مخالفان زیادی در سرزمین‌های اشغالی و در میان صهیونیست‌ها دارد و بسیاری از کارشناسان بر این عقیده اند در صورت اجرای این طرح دولت نتانیاهو باید منتظر یک جنگ داخلی باشد.

 

نتانیاهو در آخرین نظرسنجی انجام شده محبوبیت ۳۸ درصدی را در میان صهیونیست‌ها به دست آورد. بیشتر رای دهندگان خواهان لغو کامل طرح اصلاحات قضایی وی یا مذاکره با مخالفان بودند. کمتر از یک چهارم پاسخ دهندگان از این طرح حمایت کردند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار